Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet så mycket men ändå inget alls

Jag vet mycket
Säg något, och jag kan berätta det i sömnen
Derivata, centripetalkraft, andra världskriget, 8*9
Kondensator, batterier, elbil
Magnetfält, nukleofil, hinduism
Vad finns det jag inte kan?

Vad vill jag
vem är jag
hur mår jag
vad känner jag.
Det går inte att derivera för att få fram några svar.
Att det ska vara så jobbigt att känna efter
Så svårt att veta

Vad ska jag med all denna fakta
När jag inte ens vet hur livet ska levas.




Fri vers av A little poem
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-10 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A little poem
A little poem