Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter...

I mina vener i mitt blod
flyter en guld gruva
i mina tankar står åldriga
blommor i blom
i mina ord vilar konversationer från
flertalet generationer
i mina ögon lever historia,
i djupet av mitt innersta hjärta
bevarar jag kärleken från alla som älskat
och det mitt barn,
är på grund av att jag får ha dig
här hos mig.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 763 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-02-10 13:27



Bookmark and Share


  Densen VIP
Det vackraste man kan ge sitt barn;)Så Känslosamt!
2013-04-02

  S.A.I. Steve Lando
Underbar
2012-01-14

  stenen/ Yv Ericsson
o det är så svårt att sätta ord på kärleken till sina barn. detta har du lyckats så fantastiskt med. jag skulle vilja kunna!
2010-05-30

  Nina Nightwish
Jättefin text:)
2010-05-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande vacker. =)
2010-04-30

  Bibbi VIP
Underbara ord.
2010-03-22

  Eaglemountains VIP
Så vackert och kärleksfullt skrivet! APPLÅD!!
2010-02-20

  Mr Lindemann VIP
Ja, den riktigt lever in kärleken i ådrorna
sedan för du fram det på ett bra sätt
stilmässigt
2010-02-14

  Yrre VIP
Innerligt, vackert och mycket nära!
2010-02-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kan det sägas
göras eller
bättre höras!
Nix! Guld!
**********
2010-02-10

  Suzy med punkterna
Ömt kärleksfullt till det finaste
2010-02-10

  aol
en så underbar hjärtesanning,
2010-02-10

  Mats Henricson
Känslosamt och fint, läs gärna min rimsaga med samma titel, finns bland Mina Böcker, den om Mina Barn....
2010-02-10

  kråkan VIP
Sann kärlek:) Fint...
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin