Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mitt eget hjärta..


Tack för att du slår..

Du är den enda..och den bästa vän jag har..tack för att du slår..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-10 14:10



Bookmark and Share


    tramp
Finurligt och sant !

bokmärke
2010-02-11

  aol
då blir du själv din egen läromästare,
som lär dej att inte slå sej själv, utan att
börja gilla dej själv mera, kram
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP