Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängande

Ditt fotografi hänger på väggen
vi tog bilden en vårdag
överallt på fälten, blommor i olika färger
ett minne från min själ

när jag rörde vid ditt strålande ansikte
ditt bekymrade ansikte
har det smärtat på
de djupaste ställen i mitt inre

skarpa minnen
rullar som en film
en sorgsen blixt får mitt hjärta att darra

juli månad sädesfälten och stäpperna
färg likt bärnsten

många mammor med svedda hjärtan
hur många
av era unga har ni begravt

oh, mammor och pappor
med eld i själen





Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 457 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-10 16:35



Bookmark and Share


  Annine
Känns väldigt skrivet ur hjärtat, fint!!
2010-07-23

  rajaynaya
applåd!
2010-03-28

  aagape VIP
mycket bra(gråter)
2010-03-27

  Karina"Kia"
Livets hårda kamp i olika land!
En diktad text om verklighetens stora själar som finns här bland oss i detta fina land.......
Otroligt bra uttryckt
otroligt bra känsla
otroligt bra,Sanning in i verkligheten!
2010-02-28

  walborg
Gripande att läsa detta.
2010-02-18

  Bibbi VIP
Oändlit tungt att läsa.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR