Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frustrerande


att inte nå fram
inte nå
att inte lyckas beröra
till något som helst gensvar
ger en tomhet
där osäkerheten växer
av tvivel
över ens egen förmåga
och det innersta
krymper




Fri vers av glittertindra
Läst 769 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-10 18:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner så väl igen den där känslan som Du så bra beskriver.
En mycket smärtsam upplevelse.
2010-02-10

    ej medlem längre
jag hoppas att du inte har den känslan här på poeter?
2010-02-10

  Ingela Svenson VIP
Ja precis, att köra huvet i väggen!
2010-02-10

  Carola Zettergren
Usch ja, mycket väl beskrivet..på pricken faktiskt!
2010-02-10

  Mr Lindemann VIP
Att nära tomheten i ens innersta
känna kraften sina ut
sedan då hoppet farit sin kos
och kärleken inte går att fina

finns vi där som krympta
2010-02-10

  Michaela Dutius
"...och det innersta kryper"
ord som jag bär med mig från läsningen av din starka text
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra