Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp om en vår (Haiku)

dragkedjeväder

nästan upp till halsduken

kisar mot solen




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-10 20:32



Bookmark and Share


  thyra
Längtar solens strålar när jag läser denna fina haiku!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP