Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg för långt.

Varför envisas med att vara så sur när man är så söt?
Varför ständigt vara torr när man egentligen är blöt?
Man har behov, trasiga tankar,
men tänk lätt på dina problem,
inga järndankar.

Färg på tapet, Universitet.
Vatten, jord, electricitet?
För smal, för blyg?
Är du för fet?

Steget kan vara stort
Att ändra sin diet.

Vad hände med nålen som jag tappa i hö´t?
Vart tog löftet vägen som du så smidigt bröt?
En lögn kan vara vit, nästan svart
om du skyndar dig hit
är du här på en kvart.

Du gick ett steg för långt
Vi kommer inte någonvart.




Fri vers av Mayflyer
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-10 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer