Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland har man roligare än annars


Om vi åker buss

det sitter en kvinna, tre säten bakom mig
vi åker alltid samma tur
jag undrar var hon går på, jag undrar var hon stiger av

och med näsan i sin tidning sitter en man
hans rock är sneknäppt
han ser trött ut och om jag får gissa, så blev det sent igår

och precis som i sångerna finns där pojken
han med hålet i hjärtat
fast det är bara vad jag antar, då jag följer hans konturer och spretorna i hans hår

och damen med rullatorn håller dörren öppen i minuter
men är alltid lika glad
jag undrar vad hon sett, jag undrar var hon varit medan jag huttrar och fryser

någon skriker, någon sover
någon längtar, någon kommer fram
någon reser bort
någon läser upp helgens bragder ur ett sms

och flickan bredvid mig har sprängt sina hörlurar
han har sprängt mina
hon spelar sexy bitch men den låten har aldrig varit bra

och jag vill bara till honom

..

till dig




Fri vers av tova nilsson
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-10 22:08



Bookmark and Share


    sårosa
jag ryser ,, ååå '


så många gånger jag försökt skriva om bussresor.. du lyckades!
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson