Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar efter sommarvärme, blommor och grillning....




Tänk dig

Tänk dig en varm sommardag.

Du breder ut filten i gräset, ställer picknickkorgen brevid.

Det luktar lite grönksa och sommarblommor. Du lägger dig ner bekvämt och känner solens varma hand smeka din själ.

Du hör barnens skratt när de leker.

Doften av kaffe som letat sig fram och snart av grill och all mat du lagt fram.

Omgiven av vänner och skrattets härliga klang, njuter du av sommarens värme och gräsets mjuka barm.

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-11 08:00



Bookmark and Share


  Anna*
Ljuvlig bild du skapar med dina ord!
2010-08-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
S om en dröm
o ch värme, glatt
L juvligt om nu Du
* nån i lite hetta
* kunde få fatt!
Gott skrivet av Dig!
*****************
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen