Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båtmässan 2010, en betraktelse

Den stora blänkande klumpen kostade många dollars.

Spekulanterna, intressenterna fläskiga och solbrända.

Marinblått och vitt.

Skinande krom.

Starköl och göteborska. Samtal på låg nivå.

Blickarna stadigt fästa uppåt.

Ett lyxhus.

Undra om det flyter?

 

 




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-11 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta