Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till T




Vill leka med dig alltid

två decennier
har jag älskat dig med allt
vad det innebär

kontrastrikt som livet självt
helvetiskt hänförande
          

som runor är vi
i sten förevigade
men friheten är

bandet som för oss samman
och kärleken levande




Bunden vers (Tanka) av Joakim Södersten
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-12 00:07



Bookmark and Share


  Karl den store
Det här är så vackert. Jag känner igen alltihop.
"Friheten är bandet som för oss samman och kärleken levande"
Underbart!
2010-05-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. =)
2010-05-10

    sofia flow
En sann filmupplevelse som förändras vid varje ny läsning. Först den innerliga kärleksförklaringen till sin kvinna/man. Sedan till ett nyvuxet barn. Därpå förflyttade du mig till 1800-talets bonde och hans ardennerhäst,,,och nu håller jag fullkomligt på att spåra ur
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten