Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stavelser mina kryckor famnar då dikten är verklig

 

 

på västfronten intet nytt makteliten styr oss alla

människans leksaker  satellitfungerande idag

Generalisering i femton stavelser ordade

en djävla tanker vars larvfötter inte lockar till skratt

egocentriskt barn
dum i huvudet säger man inte

utvecklingen fortskrider
förvirrar det mänskliga då

barn till barn och det skrämmer till vanvett
vem är vuxen nog





Bunden vers (Annat versmått) av Joakim Södersten
Läst 505 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-12 21:40



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
tack
2020-04-30

  Ingela Svenson VIP
En sån utomordentligt träffsäker sammanfattning av sakerna stillstånd!Dikt är ibland verklighet, även om jag brukar säga att det inte är det!
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten