Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ballerina

avundsvärd ballerina

ser på publiken

som avundas

-

alla deras barn

som inte föds

undrar var hon tagit vägen

-

vetskapen om vad som väntar

övning, pcp, prövning

leder framåt och kvaråt




Fri vers av Panda Delilah
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 20:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bjärtfull klingar orden likt dansande älvor kring mina fötter, meningen gör sig påmind likt en hinds flykt från jägarens skarpa båge. Budskapet dyker upp som en virvlade Ballerina i svansjön. Njutbart smeker språkdräkten sensuellt helhetens änglahud
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah