Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Sida vid sida
står de och skjuter
släcker människoliv
fyllda med förlorat hopp
mördare, slaktare
skyddare av sitt eget folk
hatade av sitt eget folk
stridens svarta sida

hon tittar upp mot det mörka monstret
han är ingen människa längre
en maskin
byggd för att döda
kall och okänslig
pekar med döden mot den lilla flickan
och skjuter.




Fri vers av Hon där borta
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-12 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta