Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min make!!




Ziggy

Ziggy, Det har gått tolv år nu,tolv år sedan vi gjorde vårt bindelse till varandra. Vi har gått igenom goda tider och dåliga, men alltid tillsammans, du och jag.

Dessa tolv år har varit underbara, fantastiska och viktigaste av allt de roligaste. Om jag skulle kunna ändra något skulle jag valt att inte göra det, för jag ångrar ingenting. Jag vet inte vad morgondagen kommer att innebära för oss,och visst är det är en skrämmande sak.

Men vi två tillsammans kommer ta oss igenom de jobbiga situationer och nya utmaningar som livet kommer ge oss.

För utan dig är jag bara en kvinna.

Men med dig är jag inte bara en kvinna, jag är en mamma och en mycket lycklig fru.Utan dig finns det inget mig. För det är du som ger mig styrka, och ser mig för den jag är. Vad vår framtid håller, får vi se. Men jag älskar dig och tackar för tolv fantastiska år.




Fri vers (Fri form) av CJ
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-13 00:49



Bookmark and Share


  LassO
gulligt och alltför lite uppmärksammat "de man har"
2010-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Lyckönskar er!
I mitt fall blev det 20 år den 21/1,

"Ziggy played guitar..."
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ