Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi

 


när jorden skakar
finns det platser som står still
vissa rör sig när solen försvinner
men ni står stilla
ack så stilla

Du går och jag dansar
det är när jag ser dig i morgonljuset
som vi ler
nu med längre hår och rödare läppar

Alla lyser
och vi ger och tar
långa vinter i kroppars seghet
jag tror att du tar det bästa av oss

melodi.

 




Fri vers av frökenjulie
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 01:04



Bookmark and Share


  August L S
Du har en känsla för sånt här. De är liksom graciösa dina dikter. Mänskligt lite osäkra, sådär. Jag har svårt att säga hur lyckligt det här egentligen är. Jorden skakar, men vissa platser är stilla. De ler i morgonljuset, med längre hår och rödare läppar, men han tar det bästa av dem. Kanske att det är fint just nu men gud vet om det kommer hålla.

Jaget som dansar fram är för övrigt förtjusande beskrivet.
2010-02-23

    ej medlem längre
Vackert!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

frökenjulie
frökenjulie