Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att du gick mamma



Efter att du gick mamma har jag saknat dig


Efter att du gick mamma har jag gråtit


Efter att du gick mamma har jag längtat


Efter att du gick mamma har jag ibland tänkt på dig


Efter att du gick mamma har ibland glömt bort dig


Efter att du gick mamma har inte livet varit detsamma


Efter att du gick - efter att du dog




Fri vers av Poson
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 18:11



Bookmark and Share


  coleve
fint skrivet, sorligt men fint
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson