Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du luktar som du.

Jag är långt borta, trots det har du aldrig känts närmare mig.

Inatt så föreställde jag mig att det var du som låg vid sidan av mig, jag blundade och såg våra färger som natt och dag smälta samman harmoniskt.

Du luktar så gott, din hud har en speciell känsla i mina fingertoppar.

Vår energi som inte utan motstånd drar i oss, mot varandra. Vi vibrerar.

Jag skulle inte kalla oss hjälplösa. Men tiden som gått, hand i hand med våra erfarenheter; ännu en cirkel jag nästan vandrat fram till början och slut.

Men aldrig trodde jag att det skulle vara du!




Fri vers av Pii3
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-13 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3