Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och smärtan gråter mig varm


Tre andetag bort ligger kärleken till de övergivna barnen



Kylan var det inte
men ensamheten

som en öppen buk


Brofästet famnade vinden
men frosten

som somnade vinterbarn
vagnsvaggade
välingvarma


kejsarsnittet vägde samhällets bottenflarn
vi såg aldrig varandra födas
i kylan




Fri vers av halmstrå
Läst 559 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-14 18:24



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Det är så satans vemodigt och vackert skrivet att det stockas fullt med små stjärnbarn i ögonen.
2010-03-09

    papillon
Så mycket sorg och så god gråt - ni har sett varandra mötas.....
2010-02-14

  Hannadraken
underbart och varmt!
2010-02-14

  Nanna X
det fina är att du skriver så mjukt om en så stark sorg. det ligger en försoning i det.
2010-02-14

  korpfjäder
Sorgen känns verkligen rätt igenom den texten.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå