Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig från din del av himlen pappa

Skrev hjärtformade ord
och pillrade
för att glömma
strövade sedan rastlöst omkring
bortåt från allt

Bygger upp mina murar
mot den flankerade halvvissna verkligheten
för att slippa vara på min vakt

Och just nu
hastigt och skyggt
uttalat med min inre röst
men med upphöjd huvud
mumlar jag ord av tacksamhet
utan en direkt avsikt att bli hörd


Happy valentine pappa





Fri vers av opheliavampira
Läst 489 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-14 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira