Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti.

I djupet

Du simmade motströms

Till ytan

som vem som helst.

Fördold din tanke om livets mening

för den var säkrast

outtalad.

Du hade ett svar du förlikat dig med,

men ingen visste att du vad du gömde inom dig.

På ytan så lik vilken ungdom som helst,

men djupt inom dig

ett mörker

utan slut.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-14 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta