Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kokande


ilskan reser sig
väller ut genom porerna
där jag trodde fanns känsla
hade sett
men misstaget är uppenbart
hur avstängt
det verkligen
visat sig vara
där oskyldiga
ständigt drabbas
av rädslan
att öppna upp
och mitt förakt
gör sitt
tågar in
utan återvändo
och i ett nu
som bortblåst
när insikten slår mig
känsla finns
inuti mig
intill och bredvid
och jag lämnar avstängdheten därhän
lämnar en sorgsen tanke
till den
som fjättras
i sin instängdhet
och själv
så välkomnas
allt som är
levande känsla
med värme




Fri vers av glittertindra
Läst 807 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-15 06:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
ja bra, man tar klivet ur och bort från den andra personens negativa energier
2010-02-16

  Lady Alassa
praktfull pamflett för att öppna sin port ut mot världen, Verkningsfullt med en stapel av korta rader. Befriande läsning!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra