Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tips till alla, som skriver!

De stora författarna har aldrig
varit skapade för att lyda
grammatikernas lagar
utan för att ställa
upp sina egna...

Paul Claudel

Men mottot behöver nog korrigeras
på en punkt: det är inte bara de stora
författarna, som står över grammatiken
utan det gör vi faktiskt alla...

skriver Gösta Åberg i sin bok:
HANDBOK I SVENSKA

Och efter ha läst så talande kommentarer
vill jag bara säga att även om man inte
behäskar språket i hela sin längd
kan man få till en snilleblixt av det ändå...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-15 10:52



Bookmark and Share


  Lady Alassa
med håller jag när sparkar puttsas SAS men miasubjekt volontaarinta predikatas äntligen stod predikstolen i oh key allwöss will rember
2010-02-17

  Sideshow Bob
Män kan man jämföja säj med dåm stora författarna om man båra hobbyrymmar?
2010-02-17

  C.Degerfeldt
tack tack tack.
2010-02-17

    tramp
Haha och här får jag skäll
:-)
2010-02-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det var ju fasen
nu har Du mig
populasen knäppt
på min läsa då får jag
bättre på läsa...
2010-02-15

    tramp
Hundrasen Gramma har jag då aldrig hört talas om
2010-02-15

  Mr Lindemann VIP
Kan man ligga under grammatiken också?
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt