Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som är sanningshalten större någon annan stans.


För övrigt röstar jag för.

Bränderna började i Paris
De kallades trots mot frihet

Men hur mycket frihet är kvar i demokrati?
Som skyddar oss mot de värre
Hur mycket frihet är kvar i demokrati?
Som bevakar dess fränder
Hur mycket frihet är kvar i demokrati?
När valen blir färre
Hur mycket frihet är kvar i demokrati?
När alla är uppdelade i länder

Men hur mycket frihet är kvar i demokrati?
När skydd är lika med bevakning
Hur mycket frihet är kvar i demokrati?
När ledarna tycker det är vist
Hur mycket frihet är kvar i demokrati?
Att bevara glädje genom simpla ting
Hur mycket frihet är kvar i demokrati?
Bränderna började i Paris

Trots mot frihet
Vad fan är det?
När den frihet vi har
Begränsar oss, förnekar oss

Jag var bara ett barn
Vid bränder i Paris
Men här inget händer
Bevekar oss, Bevakar oss




Övriga genrer av Tenshinhan
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 11:46



Bookmark and Share


    Moises
Hackar ngt... men d kanske försvinner när du uppträder med den... i övrigt skönt budskap o stark text
2011-01-03

  Stefan Höglund
Håller med dig fullständigt, jag är så gammal att jag minns kravallerna i Paris, dom slickade Vänstern en stund i örat tills det värsta hade ebbat ut. Det är inte min o din Frihet det handlar om ytan deras Varan demokrati o frihet 'är att få konsumera när vi har pengar.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan