Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självpåtagen roll...

En kvinnlig hotellgäst från Höör
sa, var natt en naken man mig stör...
hon fick ett besked
gå då till portieren ned...
Men hon sa: - Det är ju han, som så gör...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-15 12:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sitter här trött och förkyld och läser dina ord och brister ut i ett skratt Tack.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt