Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ang. mina pulitzerambitioner






röklukten sprider sig utmed väggarna
upp ur pannan, breder ut sig över rummet
jag sitter på en träpall mitt i rummet
iakttar händelseförloppet
med en krigsfotografs vana ögon
när lågorna når köksgardinerna är jag redan på fötter
zoomar, klickar, förevigar






Fri vers av pladask
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 13:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Övning ger färdighet tänker pyromanen och leker att han är skådespelaren Göte Ekman.
2024-01-18

  soulmate_
mmmmmmmmm.älskar ordet "zooma"..och "förevigar" sitter som en smäck på slutet!zoom zoom zoom
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

pladask