Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var alltid bara ytan

bortglömda ord
bränner kvar
fortfarande inristade i min hud

bortglömda minnen
faller sönder till tusen
minimala skärvor

skär sönder luft och lungor

skisserna du arbetade på
bleknade innan du hann fylla i
konturerna

vinden lyfte, blåste iväg
allt
miltals härifrån

tog dig med sig
men glömde mig kvar

för jag var alltid bara ytan
som höll dig vid liv
när du saknade bättre alternativ




Fri vers av teateatea
Läst 281 gånger
Publicerad 2010-02-15 16:59



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Stark text med en titel som drar till sig blicken och intresset. Bra skrivet!
2010-03-25

  sellout
åh tycker om trots att jag får en klump i magen. Den berör.
2010-02-15

  kråkan VIP
vackert vemod..tack
2010-02-15

  Blidsberg
Jag beklagar... Om jag tolkat den rätt. Bra skrivet dock.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea