Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återblick, senaste halvåret (hur orkar jag?)

Frustration
när jag vill förklara och jag tror att du har förstått
när jag märker att nästa dag är allt detsamma
att jag kan lika gärna gråta lite till
glömma känslan av att detta är fel
HELT fel faktiskt

För på något sätt blir det rätt
alla \"men\", \"fast\" och \"om\" har inget att säga längre
ditt uppenbara sätt att förneka min sorgsenhet
gör att mitt sätt att inte passa i röda, svullna ögon helt plötsligt får något stabilt över sig.
Jag har ju trots allt kvar lite egna känslor
mitt i ditt upptagna jag.

********
Jag la på nyss
telefonen alltså
det känns nästan som om jag stänger av dig lite då också
stänger av allt du gör fel
för det är väl det du gör..fel?
Ibland känns det nästan som om det är jag
som ställer till allt
du är ju stabil och jag, ja ostabil
ledsen
deprimerad
inte alls den vanliga jag.
Men du är inte heller så vanlig
tycker jag i alla fall
jag med mina rätt och fel
men jag tycker faktiskt det är fel
att bara bry sig om ibland, när man har tid
det tycker jag.
Faktum är att du har väldigt sällan tid
forboll, kompisar, familj
alla ställer krav
jag med kanske
men jag hoppas att du inte ser det så
hoppas att du ser det som en fas
till nästa fas av glädje dyker upp
till jag blir den perfekta flickvännen
bara ler, inga tårar, LER!
Perfekt ska det vara
perfekt
det är det vi väntar på
eller hur?






































Övriga genrer av syster pion
Läst 556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syster pion