Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


- blidgrumlad -


.

- blidgrumlad -

stundom
möter vi varandra
genom blick, liv och rörelse

om vi fick släppa iväg
i en liten greppande stund
få vara bortom alltets omättbara val

med alla nitälskans känslor
som fallna pekar ut markerade koner
på en korsväg

orkar vi då våga ge oss
och kliva ohämmade
till en värld av bygglov

trots illälskandet
intill livet
som så ofta brutit ner
egenviljan
att plantera oss ihop

.





Fri vers av Själabarn
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn