Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snuff

vänder ut

in

på den

plast

som är vår kropp

-

playing pretend

-

ingen skulle

kunna

med rätta

beskriva det som

kärlek

eller serenad




Fri vers av Panda Delilah
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah