Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snödriva

jag skrev ett par sista ord...

satte på radion i hallen,
klev ut.
lämnade fotspår i snön,
om du ville följa efter.

ibland vände jag mig,
bara för att se min egen skugga.
i en snödriva vilade jag,
för att orka gå vidare...




Fri vers av Fredric
Läst 755 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-22 01:38



Bookmark and Share


  sommarmoln
Tycker om ditt sätt att skriva...:)
2010-08-07

  Tillbringaren
Mycket fin. Lätt att åka in i känslan genom dina ord.
2010-07-24

  Emme
Gillar den här väldigt mycket!
2010-07-23

  rajaynaya
grymt!
2010-07-23

  Suzy med punkterna
Fantastiskt känslosam
2010-07-23

  Nina Nightwish
Fick mig att tänka på min mor, som en julafton efter gräl med styvfar gick ut barfota i snön och somnade i en snödriva, kunde ha slutat illa.. Vemodigt, vackert skrivet..
2010-07-23

  Ex¤animo
berör...
2010-07-22

  Dito VIP
mycket trött uppgivenhet som är lätt att känna ibland
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric