Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korthugget




Gå på & gå vidare - limerick

 

På speeddate i Marielund
träffa Anders Gunnibund
En romans med slut
efter nån minut
och glömd efter en sekund




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-16 13:47



Bookmark and Share


  walborg
Rolig och överraskande!
2010-02-18

  Paulina LH VIP
Ha ha ha, nya tidens relationer... ;)
*applåd*

Ska det vara
träffa´
träffar
träffade
?

:)
2010-02-18

    Tea Alex
Hihi ja dejtande är lite speciellt...
2010-02-17

  Daniel_78 VIP
Det är väl uppsnappat och väl limerickat ;)

Ty timmarna innan Poeter.se träffen den 20 Februari på Årsta Torg, kommer lokalen husera Speed dejting. Så den ensamme poeten kan göra två flugor på smällen med bra planering!
2010-02-16

  himlens hemlighet VIP
på speeddating vid årsta torg
träffade anders sin ingeborg
men romansen tog slut
efter blott en minut
utan större sviter av hjärtesorg

jo haha den var väl rumphuggen och söt :)
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP