Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte för att jag har tänkt på hur det skulle vara och sådär men fan vad det skulle vara bra



om stämningen runt honom kunde fångas
tämjas och fastna på bild
långsamt falla med orden som sas
och tyst plockas isär och iakttas

om något kunde få honom att se mig
lutandes mot baren
drömmandes
andfått uppvaknandes


om jag inte var jag
och han inte stod i en bar


om livet var någon annans
och klichérna var sparade åt mig
för att sägas till honom


då kanske morgonen skulle vara ljusare
och kvällarna längre
och kanske skulle han då stå på andra sidan baren








Fri vers av sårosa
Läst 485 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-16 20:52



Bookmark and Share


  aPorcupine
Så galet bra!
"om stämningen runt honom kunde fångas
tämjas och fastna på bild"

du lyckas i alla fall fånga stämningen med ord!

*bokmärker*
2010-03-27

    Nymphette
detta var verkligen en gastkramande bra dikt, det känns som att någon sitter på mitt bröst - och det är väl så kärlek känns rätt ofta. helt fantastisk!
2010-02-19

  Baystream
Applåderar. Väldigt bra skrivet.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sårosa