Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgenfri

Godkväll, Börje Ahlman heter jag och jag kan inte längre få stånd, jag har prövat med allt, allt från porr till viagra, jag kan bara inte längre.
Nån fru har jag aldrig haft och jag är intresserad av att skaffa nån heller, va ska jag med det till, jag kan ju inte få stånd. Jag har haft en del fruntimmer, mest såna där som ingen annan vill ha, men ändå, visst har man knullat en del genom åren, jag har knullat dom som inte dög åt någon annan, de halta och lytta, vanskapta och kortväxta, men nu kan jag inte få stånd längre så nu är det jag som inte duger, inte ens åt de som ingen vill ha, jag duger inte ens åt de som blev över, jag kan inte få stånd, ibland försöker jag dra lite i den där stumpen som hänger där, men det är inte skönt längre, den är liksom helt död.
Förr dömde jag lite fotboll, mest division 5 och korpen men det var ett intresse man hade, nu är ingenting roligt längre, jag sitter mest hemma.
Går mest ut och köper mat, går till bolaget och fyller i tipslappen.
Köpte parabol, där kan man se en del fotboll och en del granna fruntimmer förstås, men de stängde av abonnemanget, sen med räkningen, svårt att få pengarna att räcka till, jag drömmer om en lottovinst, en sån där som den tjommen på gotland, en 133 miljoner eller va det var, samma rad har jag varje vecka, jag har aldrig vunnit nåra stora summor, det är mest en utgift det där med tips och lotto, men jag har ju inget annat, och nu när jag inte ens kan få stånd längre är det väl onödigt att tänka positivt om nåt här i livet.
Jag känner mig förjävla ensam.




Prosa (Novell) av Sten Hansi
Läst 626 gånger
Publicerad 2005-10-31 22:40



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Jorå, så var det. Hur kan du veta det? Per
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sten Hansi
Sten Hansi