Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom för nära käraste!

Närhet täthet det älskar jag sådana tag!

Inga vaga tag! Sån är inte jag!

Jag har överlag behag för
dansör charmör, som för
mig i tangon, som gör
mig mör, får mig
på gott humör
och sen att
allt blir då
vår likör!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-16 21:53



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Denna gör mig glad.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt