Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar

Du har aldrig sagt
ett ord
till mig som uttrycker
en känsla

men jag tar
varje vacker tanke
du tänker om mig

förvarar den i
magropen i form av en
fjäril


Jag skulle kanske förklara
om jag kunde
men
de fladdrar upp i
halsen på mig



och hur svårt är det inte
att uttrycka en känsla
om man inte kan tala
kanske finns det
fjärilar
även i dig?





Fri vers av Bernhardina
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-18 21:04



Bookmark and Share


    J. Herward
se inte fjärilarna som ett hinder för dina uttryck hihi^^ gillar de stämn9ingsfulla vibrationerna som lämnas kvar när man läser :)
2010-02-18

  poetlinan
Verkligen fint detta, gillar!
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen