Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm 2010


Fågelskådaren

Mina tårar har lärt sig fågelskådning
i slowmotion

Jag var en gång en voyeur
som förirrat mig in i skogen
bestulen på mitt antistalkingsyndrom

Skogen kan inte beskyllas för golvdrag
när snön blivit vit som svepningen
efter livet som aldrig var.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-16 22:29



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Klassiskt stilren snömetafor för sorgen, funkar mycket bra
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm