Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A la mode


Ansiktsdraget för dagen,
milt förtegen, skev och avslagen




Fri vers av Människa
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 01:38



Bookmark and Share


  dubbelve
Kort, koncist och fantastiskt!
2013-04-08

  peter markurth
snyggt
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa