Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villkorslöshetens ängel

orden är kraften i min röst
när jag sluter ögonen djupt finner jag det jag söker
djupt inuti min själs innersta rum

ljudet är sången i min själ
nynnar på livets enkla melodi i takt med mina andetag
andetag som rymmer mina ögonblick

symbolen är mina stjärnor på himlens valv
glimtar av öppna barfotafötternas sår läkta kan dom nu äntligen bli
innan dagen gryr tittar jag upp

mina stjärnor på himlens valv speglar sig i mina ögon blå

frihetens tempel belyser ett paradis så starkt
där illusionerna inte längre kommer vara illusionernas drömmar
tempel med starka väggar och vackerhetens juvel

orden är kraften i min röst
när jag sluter ögonen djupt finner jag villkorslöshetens tempel


– välkommen in i livet villkorslösa du liv —




Fri vers av nightsoulz
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-17 13:33



Bookmark and Share


  aol
stark vacker skrift, verkligen bra
2010-09-23

  En strimma av guld
Så fin och starkt beskrivet.
2010-02-17

  Mr Lindemann VIP
I bojornas palats strålar illusionerna in i det som utgör delar
av det lövtunna väggarna till stugan därdrömmarna bor
2010-02-17

  Suzy med punkterna
snyggt....
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz