Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adonis


Ögonen säger mer än ord kan uttrycka

Adonis rör vid din själ utan att nudda

Tårar som vackra kristaller
när perfektion skapas
med natten som bakgrund.




Fri vers av Livia
Läst 597 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-01 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia