Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu äntligen ska jag få träff mitt barn. Det är svårt och känns väldigt märkligt. många tankar som snurrar i luften




Snart ska vi få träffas..

I min fantasi

Du springer fram och kramar mig som du alrig kramat mig förut.

Du sprudlar av lycka och allt känns bara så lyckligt. Du säger att du har saknat mig så mycket och vill komma hem. Du pratar högt och glatt om allt, jag ser hur du lyser upp när du berättar om din hobby eller vad du har gjort. Du berättar att du verkligen har saknat och vill träffa dina syskon, morfar och ja precis alla.

i verkligheten

Du är tyst, sitter och tittar bort. Ögonen är matta, matta av sorg. Kankse har du saknat mig men vågar inte visa det, kanske har du längtat och vill springa fram och krama mig men får inte visa det. Du ger knappt några frågor och knappt några svar. Vi är båda tysta, tysta i sorg och längtan efter ett normalt naturligt möte, ett möte mellan en mor och sitt barn, en mamma med sin dotter.. kanske blir det bra.. men det kommer nog ta tid....

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-17 15:11



Bookmark and Share


  Anna*
Det obekväma är så svårt ... men det kommer andra tider. När det blir annorlunda. Jag hoppas det i min egen situation och önskar det för din del också.
2010-08-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja det kan ta tid
men att ses är ju
en sorts frid,
att ta i henne
hålla om henne!
Eller bara få
vara nära
henne i livet!
Se henne med
Ditt eget öga...
Guld!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen