Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppen i hjärta och själ

jag vill vara öppen i mitt hjärta
så där öppen när sången smeker min kind
min kind där själen har sin tid
tid i villkorslöshetens dimmor växer jag

andas djupt tonernas charm

känslan av hur närheten är villkorslöst växer
växer så tilliten kan andas inuti min panna i evighet
utan krav kan jag stillsamt andas djupt


jag vill vara öppen i min själ
så där öppen när min tid i livet ger mig mer än nånsin


jag vill
jag är
jag bara är
en enkel poet i lekande ord och meningar
där jag
jag vill


jag vill vara öppen i hjärta och själ
tack livet för du hälsat mig välkommen
tack livet för din hand jag tar den varsamt emot

jag vill
andas i själarummets tid
evig tid





Fri vers av nightsoulz
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-17 15:50



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart om det mest värdefulla.
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz