Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet, äktheten i själen..

jag vet du kan ge
ge av livet i ringlande toner med sångens frid i dig själv
själarnas möte är oändligt viskande
andas in små glimtar

här där jag står med fönster vidöppna

jag vet jag kan ge
ge av andetagen som behövs på vägen fram
små smulor blir till vackraste av bomullskakor inuti
det är just det som är äkta

äkta fridens stillsammaste själavandring
möter min blick på djupet ännu inte än men jag vet

snart så snart sen då sen
det är just det som är äkta här och nu
sen då sen en tid då

jag vet du kan ge
andas in livet med snö kring min panna
smältande av tankebrus bubblar i sfär av glädje

tack för du kommit in i mitt liv

andas en stund till




Fri vers av nightsoulz
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-17 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz