Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

famlar

att kunna vända blicken och tanken

från dimma till klaraste ljus

på ett ögonblick

är det lycka?

 

om jag verkligen kände

att det finns en mening med mörkret

skulle mörkret då vara

lycka?

 

att glädja sig

när man befinner sig i ett flöde

av levnadsyra

är det lycka?

 

vad strävar jag efter?

någonting jag redan har?

är det LYCKA?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av SecretGardenofLotta
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-17 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta