Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

when i was twenty

 

 

Långt lågt tjockt ligger dimman,

 


tog min penna och gav mig ut för att se världen.

 

Men jag återvände hem tomhänt.

 

Förvirrad och ängslig släpades benen på vägen, kastades sedan i en container.

 

Sov ett tag där,

till idag.

 

Drömmar blir aldrig mer än just det,

 

drömmar,

om vi inte gör slag i våra liv.

 

Bestämmer oss för att det fan bara ska fungera.

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-18 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP