Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

half a day then half a lifetime passed by


when it is truly time,
and if you have been chosen,
it will do it by
itself and it will keep on doing it
until you die or it dies in you.

there is no other way.

and there never was.

- Bukowski

han ekar i mitt vardagsrum
och den där sommaren man alltid kommer minnas
då man hade halva ögonen öppna medan hjärtat stod vidöppet


då det vackraste man visste var en alldeles för påverkad kväll
med alldeles för många kyssar från olika pojkar
och man ville bara lägga sig på rygg upp mot himmelen
dra in sommarnätter genom näsan och andas ut all den kärlek
som miljoner tonåringar tappade bort på väg hem
en alldeles för sen kväll då solen redan gått upp

men det slutade med charles, det gör det alltid




Fri vers av xtla
Läst 343 gånger
Publicerad 2010-05-18 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtla