Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

ensam på jorden
färglös och genomskinlig
oviktig och betydelselös
liten och osynlig
inget av värde
är det så du ser på mig?




Fri vers av idahandersson
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-18 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson