Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstör det mesta

Läppar som inte får mötas.

Alldeles för mycket hud.

En blick förstörde allt.

Jag kommer hata morgondagen.




Fri vers av egotuilla
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 02:25



Bookmark and Share


  Solstorm
<3
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla