Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definiera kärlek


Måste kärlek ha namn och anletsdrag,

kan ej kärlek vara, i var natt och var dag,

som en osynlig ande, i vindars vingslag

ett arom vi inhalerar, i varje andetag

och ökar i styrka, var gång vi andas ut.

Det är den kärlek jag älskar,
det är den kärlek som härskar

Den kärlek som aldrig, nånsin ebbar ut





Fri vers av Eduardo
Läst 797 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-16 01:00



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Poetiskt vackert! Gillar! Du får en applåd!


Men, trist som man är ibland så börjar jag genast problematisera temat (förlåååååt). Om kärleken skall vara odefinierbar, hur vet vi då om vi talar om samma sak? I kärlekens namn har människan misshandlat, dödat, krigat osv..... Är det så kärleken gör?
2010-07-23

  Eaglemountains VIP
Kärleken är störst, kärleken var först - har alltid funnits, behöver inga ord. Applåd för Din text ....
2010-05-23

  KLANG
riktigt vacker poesi
2010-04-16

  Karl den store
Så vackert, det är den kärleken som genererar mer kärlek.
2010-04-16

  aol
så sann poesi,
2010-04-16

  Robert Almgren VIP
Den allomfattande kärleken verkar vara den svåraste, vackert!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ