Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara goda ord faller i god jord i natt


Hon är stressad 
Springer från rum till rum
Hon är stressad 
när det är för mycket 
att göra
Och när det är för lite 
att göra

Jag säger att det behövs balans
Säger ingenting egentligen 
Men det är det jag vill säga
Så att bara goda ord faller 
I god jord i natt
Hon är skör
Och jag orkar inte se henne 
I bitar
Jag lovar goda ord 
Från himmel 
Bara gott i natt
Bara du kommer hem hel
Ska jag ge min arm
För att det inte står nån 
Utanför ditt fönster
Så du slipper vakna
Svettig och ledsen




Prosa av LilyRasp
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 16:17



Bookmark and Share


    sårosa
vad fint det var att se den såhär.. den är perfekt lång/kort

du är bra
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp